tag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post8770195113591487512..comments2024-01-05T08:26:48.382+00:00Comments on W pewnej kuchni na Wyspach...: Powrot do Meksyku. Wolowy gulasz.Maggiehttp://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-35130272627160286372012-02-08T15:05:26.379+00:002012-02-08T15:05:26.379+00:00Chciałabym, żeby ktoś robił mi takie pyszne obiady...Chciałabym, żeby ktoś robił mi takie pyszne obiady, jakie widuję na Twoim blogu. :)<br />Gulasz z ryżem? Ciekawie. :)Suehttps://www.blogger.com/profile/04718172418469934490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-53037879399404370802012-02-08T13:28:16.727+00:002012-02-08T13:28:16.727+00:00Fajne i też uważamy, że wołowinie służy długie dus...Fajne i też uważamy, że wołowinie służy długie duszenie. Pozdrawiamyjust-great-foodhttps://www.blogger.com/profile/11910743468402546444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-17447283423177135532012-02-08T11:12:19.106+00:002012-02-08T11:12:19.106+00:00super:)super:)Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-34139351701297525032012-02-07T20:23:47.537+00:002012-02-07T20:23:47.537+00:00oj, ale musiał rozgrzac!
pysznie.oj, ale musiał rozgrzac!<br />pysznie.Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-15950843417398118472012-02-07T17:48:03.268+00:002012-02-07T17:48:03.268+00:00Lubię ostre dania, więc z pewnością bym go przypra...Lubię ostre dania, więc z pewnością bym go przyprawiła. Chociaż taki łagodny też musi wybornie smakować :)mania179https://www.blogger.com/profile/15751480875903203909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-59137147806939411272012-02-07T17:26:43.130+00:002012-02-07T17:26:43.130+00:00musi byc pyszne! na pewno sprobuje w niedalekiej p...musi byc pyszne! na pewno sprobuje w niedalekiej przyszlosci :-)Martahttps://www.blogger.com/profile/11183525377362177846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-15583799987515116062012-02-07T16:58:36.366+00:002012-02-07T16:58:36.366+00:00U nas wczoraj był gulasz wołowy i odwrotnie - miał...U nas wczoraj był gulasz wołowy i odwrotnie - miał być łagodny, wyszedł dość ostry; Prezydent gotował! ;) Muszę wypróbować także ten przepis, bo wygląda super. ;)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/12314695488788755093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-22173698769585816972012-02-07T16:58:24.690+00:002012-02-07T16:58:24.690+00:00Tak, zdecydowanie! Jeśli wołowina, to w gulaszu z ...Tak, zdecydowanie! Jeśli wołowina, to w gulaszu z papryką. Tak, jak piszesz, jest wtedy soczysta i cudownie krucha.<br />Pozdr.,<br />Mrs.S.Mr. & Mrs. Sandmanhttps://www.blogger.com/profile/18211864256087172246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-7165697546078460002012-02-07T14:01:55.961+00:002012-02-07T14:01:55.961+00:00No tak, wołowina wymaga długiej obróbki, ale za ka...No tak, wołowina wymaga długiej obróbki, ale za każdym razem gdy ją serwuję stwierdzam, że warto. A dla takiego gulaszu?? Nie wypada nawet pytać!bucekhttps://www.blogger.com/profile/12378126165472498657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8660114503985055179.post-16100863961184388042012-02-07T13:06:32.194+00:002012-02-07T13:06:32.194+00:00Tak jak Polska nie samą kapustą i schabowymi stoi,...Tak jak Polska nie samą kapustą i schabowymi stoi, tak i w Meksyku łagodniejsze smaki się trafiają :) Gulasz intrygujący :) A wołowina rzeczywiście najlepsza długo duszona :)shinjuhttps://www.blogger.com/profile/07798575680772581917noreply@blogger.com